fbpx

Om oss

Hei, mitt navn er Heidi Taran Knardahl og min kreative reise startet i 1983…

Jeg var lykkelig som flyvertinne i SAS, reiste og tok vare på alle kunder, hadde akkurat kjøpt min første leilighet og hadde det som plommen i egget.,-))))

…og…VIPPS…forsvant jobben…Noen som kjenner seg igjen.;))?

SAS måtte kutte staben og vi var siste kull inn – Vi ble permittert.
Så der sto jeg… alene, med stort lån og uten jobb. Heldigvis hadde jeg en smart kjærste som sa til meg…
“Heidi, NÅ har du muligheten til å gjøre akkurat det du vil!”
Snakk om å få noe å tenke på….Jeg måtte ta grep…

Jeg fant ut at jeg hadde lyst til å utforske. min kreative side og søkte på Wolff dekorasjon & Reklameskole som var det rette. All min sjel ble lagt i de kreative oppgavene…så stille…hørte ingenting…Jeg tok mot til meg og ringte…og der lå jeg…øverst i VENTE bunken..? Det er vel ikke noe sted å være? Jeg var 30 år og hadde kun mulighet til å få skolepenger fra SAS i 2 år….JEG MÅTTE INN! Jeg la press på skoleledelsen, Eva & Sverre Wolff.

Og vet du hva – DET FUNKET..;-))

Jeg kom til intervju og kom inn…💃🏻🙏
En av jentene i klassen, Jeanette fra Sverige og jeg flyttet sammen – og vi lo, gråt og gjorde lekser halve natten igjennom 2 år med god hjelp av avbrekk med Yatzy og rødvin eller kaffe med Baileys…. Hver gang vi fikk en oppgave tenkte vi at dette klarer vi aldri – MEN klarte det hver gang – SÅ mottoet er GI ALDRI OPP.;-)))

Jeg ønsket å jobbe med messer… Reklamehuset hvor jeg var utplassert ville ikke gi meg sjansen til å designe stands så hva nå?

Jeg startet mitt første firma Knardahl Design & Dekorasjon og begynte med å lage vindusdekorasjon og messestands i starten. Jeg hadde ingen bil, tok bussen med plakater, stige, verktøykasse og stæsj – ikke spør hvordan jeg fikk med alt for det aner jeg ikke.;-) men det gikk. Kalde kvelder sto jeg og Thore fra Schjoll Reklame og monterte bokstaver i høyde 1,5m og drakk kakao for ikke å fryse ihjel eller blåse ned fra taket på Colosseum Kino…

..og så fikk jeg min første store messekunde PSI AS, de skulle være med på 6 messer i året og gjett hva….Vi vant pris for BESTE STAND på første messen, var på Inforama husker jeg ( nå Sandvika Storsenter ) og gjett om Tore fra Reklamehuset var lang i fjeset når det gikk opp for ham at jeg faktisk kunne tegne stands.,:)) og i tillegg var ganske god på det.;:)))

Etter 4 år i bransjen og 8 år tilbake i reiselivet måtte jeg tilbake i messebransjen. Jeg startet igjen med messer & utstillinger og endret navn på firmaet mitt til Konzept K.

I 2008 besøkte jeg Euroshop messen i Dusseldorf…der fant jeg de første utrolig spennende overflate produktene Interlam Design fra USA & stilige Vaser og dekorelementer fra Selection D fra Tyskland…jeg bare ville ha dem til Norge…etter over 1 år med mailer gav jeg neste opp…men tenkte 1 mail til så er det slutt…..og gjett hva…😆🤩 begge svarte og begge ville jobbe med lille meg.;.))) Det var starten på det som du idag kjenner som Konzept K.

Det har vært en berg og dalbane og utrolig tøft til tider – MEN igjen IKKE GI OPP…

Etterhvert har jeg fått den ære av å jobbe med flere utrolig flotte leverandører med produkter av høy kvalitet. Nå totalt 18 leverandører fra hele verden. De fleste fra Europa og noen fra USA og India.

For å klare å gi tilbake til disse flotte menneskene og firmaene bestemte jeg meg i 2019 for at jeg må gi ALT!
Konzept K ble derfor i 2020, Konzept K AS. Jeg ansatte min første assistent….OG så kom Coronaen….
jeg måtte la Marcus gå og var igjen bare meg…

Alt av messer som vi fortsatt jobbet litt med for bl.a. Mills DA & Google ble stoppet…men heldigvis hadde jeg akkurat klart å få klar denne nettbutikken…og grunnen til at vi er her idag er takket være deg og våre andre kunder som har gitt oss sin tillit og kjøpt våre flotte spilepaneler fra WoodUpp.

I 2021 fikk vi John C. Kristiansen med på laget, han kom skliende inn som en gavepakke og ble ansatt 2.aug 21. November 22 bestemte vi oss for å satse enda mer på markedsføring og fikk med oss Vetle på laget. Han er Markedsførings student og på vei til å starte sin Master. Han jobber for oss 2 dg i uken og er ansvarlig for alt du ser på vår private Instagram samt alle andre kanaler som Pinterest, Tik Tok osv. Så nå er vi 2,4 pers 🙏❤️

Sammen skal vi ta Konzept K AS til nye høyder….så følg med.;-))🙏😍

Vi vil fortsatt gjøre alt for å gi deg som vår kunde de beste produktene og den beste servicen og håper du fortsatt ønsker å handle av oss og heie oss frem.;-)))

Vi setter utrolig pris på deg❤️

Vennlig hilsen
Heidi Taran Knardahl
Daglig Leder & Kreativ Sjel

Litt om hva vi gjør idag:

Konzept K AS gir deg et spennende, miljøvennlig og naturlig valg av dekorative og akustiske materialer til vegger, tak, bardisk/ kjøkkenøy, sengegavler, garderobedører m.m.

Våre spennende overflater og paneler er laget på en bærekraftig måte av resirkulerte materialer eller av rene naturmaterialer.

AKUPANEL – Våre akustiske spilepaneler vil hjelper deg med forbedring av akustikken og kan bestilles som brannklassede paneler ved behov.

Med vår nettbutikk ønsker vi å tilby deg et utvalg av våre miljøvennlige produkter som kan gi deg et spennende og 3-dimensjonalt alternativ til tapet, maling og keramiske fliser. Våre naturlige og rustikke overflater gir deg “det lille ekstra” – rommets blikkfang som er med på å skape en spennende helhet.

Konzept K AS er et lite firma som ønsker å yte deg som kunde maks service og har også muligheten til å være maksimalt fleksible. Vi knytter kun til oss de leverandører som kan levere bærekraftige og miljøvennlige produkter. I tillegg har vi bred bakgrunn i kreative løsninger, prosjektledelse og teknisk forståelse og kan være behjelpelige med ideer & mulige løsninger.

Velkommen som kunde..;-)

For et større utvalg av overflater – Besøk vår nettside: www.konzept-k.no