Om oss

Konzept K AS gir deg et spennende, miljøvennlig og naturlig valg av dekorative og akustiske materialer til vegger, tak, bardisk/ kjøkkenøy, sengegavler, garderobedører m.m.

Våre spennende overflater og paneler er laget på en bærekraftig måte av resirkulerte materialer eller av rene naturmaterialer.

AKUPANEL – Våre akustiske spilepaneler vil hjelper deg med forbedring av akustikken og kan bestilles som brannklassede paneler ved behov.

Med vår nye nettbutikk ønsker vi å tilby deg et utvalg av våre miljøvennlige produkter som kan gi deg et spennende og 3-dimensjonalt alternativ til tapet, maling og keramiske fliser. Våre naturlige og rustikke overflater gir deg «det lille ekstra» – rommets blikkfang som er med på å skape en spennende helhet.

Konzept K AS er et lite firma som ønsker å yte deg som kunde maks service og har også muligheten til å være maksimalt fleksible. Vi knytter kun til oss de leverandører som kan levere bærekraftige og miljøvennlige produkter. I tillegg har vi bred bakgrunn i kreative løsninger, prosjektledelse og teknisk forståelse og kan være behjelpelige med ideer & mulige løsninger.

Konzept K, ENK ble startet av meg, Heidi Taran Knardahl våren 2007 og gikk over til å bli Konzept K AS våren 2020. Jeg har solid erfaring innen Messer, Utstillinger, Showrooms & Interiør og har tidligere hatt eget firma innen messe- & interiørbransjen, ”Knardahl Design & Dekorasjon” i perioden 1994 – 98. I tillegg har jeg flere års erfaring som Prosjektleder, Produkt & Markedssjef fra spennende firmaer innen Messebygging, Software, Reiseliv & Luftfart.

Velkommen som kunde..;-)

For et større utvalg av overflater – Besøk vår nettside:
www.konzept-k.no